Un nou capitol, o identitate înnoită

Dupa 18 ani de activitate, conducerea MAX a hotarat ca firma are nevoie de o noua imagine care sa-i reprezinte mai bine.
Am creat o identitate de brand moderna, prietenoasa, fara a pierde insa din vedere seriozitatea care a caracterizat de-a lungul timpului brand-ul.

1. Provocarea

Datorita complexității, rebranding-ul S.C. MAX S.R.L. este unul dintre cele mai importante proiecte la care am avut oportunitatea să lucrăm.
În momentul în care o firmă cu peste 25 de ani experiență apelează la serviciile tale, proiectul trebuie tratat cu o deosebită atenție și implicare.

Conducerea MAX a realizat că a sosit momentul în care firma trebuie sa exceleze și din punct de vedere vizual și și-a dorit o schimbare la față totală.

 

2. Procesul

Am creat pentru MAX o identitate completă, modernă, care să reprezinte cu succes valorile și caracteristicile firmei. Am hotărât să folosim culori puternice, contrastante, care să atragă atenția și în același timp să păstreze o notă de seriozitate.
Un nou website

Paginile web dezvoltate utilizează iconografia și imaginea ca mijloc principal de comunicare, facilitând astfel comunicarea către public. Website-ul este unul prietenos, fără a se îndepărta însă de caracterul profesionist al societății.

O nouă identitateCampanii de marketing


Am dezvoltat mai multe tipuri de campanii de marketing pentru MAX care, cu timpul, s-au dovedit a fi variante câștigătoare, compania crescându-și cifra de afaceri și automat, rata profitabilității. Printre cele mai importante campanii amintim:– Revista MAX, un material promoțional care apare lunar și este tipărit în aproximativ 50.000 de exemplare, distribuite în 5 dintre orașele în care MAX își desfășoară activitatea. La scurt timp după implementarea acestei campanii, MAX și-a câștigat poziția de lider în toate cele 5 locații.

– Campanii de publicitate OOH

– Campanii de marketing online

– Tombole și evenimente de prezentare organizate în cele 10 puncte de lucru ale companiei

 

3. Rezultate

Cu o prezență constantă în mediul online, cât și în mediul offline, aproape de clienți, am reușit transformam MAX SRL intr-un brand accesibil, ușor de remarcat și de recunoscut.
Imaginea brandului este una serioasă, dar în  același timp prietenoasă.


Colaborarea nostră se menține și în prezent mulțumită rezultatelor pozitive.